MOTOCICLETES HONDA

Tota la gamma de les motocicletes de la marca japonesa Honda.

MOTOCICLETES YAMAHA

Tota la gamma de motocicletes japoneses Yamaha.

Cascs

Els cascs de les millors marques

ACCESORIS MOTORISTA

Tots els accesoris que est脿s buscant!

SERVEIS

Dins de la nostra extensa galeria de serveis per a tot el relacionat amb el món de les motocicletes a Reus, tenim un ventall d'avantatges que inclouen la venda de motocicletes d'ocasió als millors preus del mercat. MOTOS CLAVAGUERA és servei HONDA, per això tenim a la seva disposició la extensa gamma de motocicletes Honda, recanvi en tan sols 24 hores i el millor assessorament per a la teva motocicleta, A més, som sub-agents de marques pioneres com: Yamaha, Suzuki, Kawasaki, ...

 

Imagenes

Si està interessat en vendre la seva motocicleta, vingui a Motos Clavaguera i nosaltrea mateixos ens encarguem de vendre la seva motocicleta al preu que marqui el mercat en aquells moments.

 

Vingui a coneixe'ns i nosaltes ens encarreguem de oferir-li tots els serveis que necessita per a la seva motocicleta i equipament per al motorista.

 

Visiti el nostre taller i la nostra exposició de motocicletes noves en Reus per a comprovar de primera mà tots els serveis que posem a la seva disposició i la calitat dels nostres serveis en Motos Clavaguera.

Motos ocasi贸

imagenes

HONDA SH125

En venta scooter Honda kcon 25.602 Kil贸metros, ma...

imagenes

KYMCO XCITING 250

En venta maxi scooter Kymco matriculada en 2007 re...

imagenes

HONDA CBR600F

A la venta modello Honda CBR 600F modelo 1999, imp...

imagenes

HONDA CBR600F

En venta CBR600RR del a帽o 2005. Con 10710 km care...